Fizetés és szállítás

A megrendeléseket az Express One futárszolgálat fogja kiszállítani. Előre utalás esetén a számla összegének beérkezése után kerül feladásra a rendelés.

A szállítási költség pontos összege, a rendelés összekészítését követően kerül felszámolásra. Az alapbeállítás 1 db csomagra szól (nettó 2000 Ft),  ez változhat a termékek mennyiségétől, súlyától és térfogatától.

Szállítási díjak:

Karton 2000 Ft/db (nettó)
Raklap 8000 Ft/db (nettó)

Személyes átvételre is van lehetőség, előre egyeztetett időpontban: 4028 Debrecen, Kassai út 131/B


Fontos tudnivalók a szállításról:

  • Ha csak más kéréssel nem fordultál hozzánk, akkor csomagod előreláthatólag 2 munkanapon belül érkezik majd. Sajnos néha rajtunk kívülálló okokból a szállítás dátuma ettől, vagy az általad kérttől eltérhet. Kérlek, légy türelemmel. Amint a csomagod útnak indult, e-mailben értesítünk.
  • Sms-t is kapni fogsz arról, hogy melyik napon és milyen időben (meghatározott 3 órás intervallum) várd a csomagot.
  • Kiszállítás csak munkanapokon reggel 8 és délután 5 óra között lehetséges.

Fontos tudnivalók a fizetésről:

Megrendelésed kétféleképpen tudod kifizetni:

  • Utánvételes fizetés esetén átvételkor a futárnak készpénzben vagy bankkártyával, amely magába foglalja a termék/termékek árát és a szállítási költséget is. 
  • Közvetlen Banki Átutalás esetén a megrendelésed leadása után át kell utalnod a bankszámlánkra a rendelés végösszegét. Az ehhez szükséges adatokat a rendelés leadása után elküldjük Neked. Utaláskor a Közlemény rovatban kérjük, tüntesd fel a megrendelés azonosítóját.

A minimális rendelési érték nettó 25.000 Ft. Ha a rendelés nem éri el a megadott összeghatárt, nem áll módunkban kiszállítani/kiküldeni a csomagot.

Egy csomag maximális súlya 40 kg lehet, így elképzelhető, hogy amennyiben nagyobb csomagot vagy több terméket rendeltél, rendelésed több részletben kerül kiszállításra.